ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το παντζάρι είναι βολβοειδές λαχανικό που αναπτύσσεται μέσα στο χώμα. Τρώγεται τόσο ωμό, όσο και βρασμένο. Είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, φώσφορο, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1, Β2, Β5, Β6, φυτικές ίνες και φυτοθρεπτικά συστατικά.

Ακολουθήστε μας στα social media:

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε